Eladó bontott cserépkályha - használt cserépkályha

Az új vagy bontott cserépkályha jobb nekem?

Sok esetben az anyagiak döntenek ebben a kérdésben, de bárhogy is választ mindenképpen jól dönt, legyen a kályha akár új akár bontott anyagból. Az új cserépkályha előnye, hogy a forma- és színválasztási lehetősége nagyon gazdag. A bontott cserépkályha előnye, hogy egy olcsóbb árkategóriába tartozik, de kevesebb a színválasztási lehetőség. A ritkább darabok viszonylag gyorsan elkelnek (pl.: gyöngytányéros csempék vagy egyes antik kályhák). Lényegét tekintve mindkettő ugyanazt tudja, ezért bárhogyan is dönt, mind a két megoldásban állok rendelkezésére.

Bontott cserépkályha építés

Az itt látható cserépkályhák nagy része kizárólag csak általam felépítve eladó. Amelyiknél a cserépkályha csempe eladó, ott a kép alatti szövegben ezt feltüntettem. Ezen cserépkályhák építése az eredeti formájuktól eltérően is felépíthető. Fel lehet dobni például egy fűtött ülőpadkával vagy egy téglapárkánnyal, de akár új párkányok is legyárthatók hozzá bármilyen színben. A cserépkályha összképét nagyon tudja még fokozni egy jól kiválasztott ajtó, amin keresztül akár a tűz látványát is élvezhetjük. Az általam épített kályhák tűztere teljesen új samottal épül, a bontott kályhacsempéken kívül semmilyen más cserépkályhából kibontott anyagot nem tartalmaz.
Bontott cserépkályhák építését az ország egész területén vállalom, garanciával, számlával és kivitelezői nyilatkozattal. Minden egyes cserépkályha árajánlatáról telefonon ill. e-mailen tudunk egyeztetni, lehetőleg helyszíni felmérés után, ha ez nem lehetséges esetleg a távolság miatt, akkor egy pár képre és méretekre lesz szükségem a helyszínről, ahova a kályha építve lesz.
Egyes bontott cserépkályha alkotóelemeit ingyen adom, csak a beépítendő anyagok mint pl.: samott tégla, agyag, járattégla, cserép, munkadíj stb. költségei terhelik a megrendelőt. Ennek részleteiről telefonon vagy e-mailen tudom tájékoztatni. A beépítésre kerülő anyag ára függ a kályha méreteitől és a kéménybe történő bekötéstől is, a munkadíjat szintén befolyásolja a kályha mérete, de ezen felül még a beépítés helye pl.: falközé épített kályha, vagy esetleg társasházban az emeletre épített cserépkályha.
Építtessen bontott cserépkályhát kedvező áron az Ön által választott kályha alkotóelemeiből! A kályha belső kiépítése jó minőségű és teljesen új anyagok felhasználásával történik. Régi cserépkályhát is újjá varázsol egy szép üveges ajtó vagy egy sor párkány. Kérjen árajánlatot e-mailen vagy telefonon. 30 km-es körzeten belül ingyenes helyszíni felmérés és tanácsadás a kályha méretét és elhelyezkedését illetően. Budapest egész területén vállalom bontott cserépkályhák beépítését 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület, 7. kerület, 8.kerület, 9.kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület, 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22. kerület, 23. kerület. Ezen felül még Budapest vonzás körzetében és az ország egész területén: Csömör, Ecser, Dunakeszi, Nagykovácsi, Göd, Gödöllő, Mogyoród, Fót, Maglód, Gyömrő, Pécel.

Használt cserépkályha

Mindenkinek ajánlom a használt cserépkályhát, aki költséghatékonyan szeretne kályhát építtetni. Persze ez nem minden esetben igaz, mert egy régi antik cserépkályha sokszor drágább, mint ha ugyanazt újonnan legyártatnánk. Egy normál kályha használt alkotóelemekből fele annyiba kerül, mint újonnan felépítéssel együtt. Természetesen ezeknek a cserépkályháknak is a belső kiépítése teljesen új anyagokból készül.

Amennyiben a kályha csempéit már beszerezte, és ezeket átnézve minőségileg egy kályha felépítésének megfelelő állapotban vannak, a csempe anyagköltség különbözetének levonásával történik a cserépkályha építése. Minden olyan anyagra értendő ez, ami a kályha felépítéséhez szükséges.

A kiválasztott cserépkályhát érdemes személyesen is megtekinteni, mert sokszor más képet mutat, mint a fotókon, ezt telefonon egyeztetett időpontban a telephelyemen tudja megtenni.

A felépítés körülbelül 1-4 napig terjedhet mérettől és a beépítés bonyolultságától függően (pl. két szoba közé vagy emeletre).

Garanciát a kályha megfelelő működésére és nem a csempére vállalok, de természetesen a nálam vásárolt használt cserépkályhák garantáltan száraz, fagymentes helyen vannak tárolva.

A garanciaidő – mint minden általam épített kályhánál 3 év, és kivitelezői nyilatkozatot is adok.

Eladó kályhák listája:

Zászlós cserépkályha

A méret és a forma változtatható. Ez a kályha 4 x 2,5 x 7 méretben eladó, de nagyobbat is tudok építeni belőle, mert több ilyen mintájú cserépkályhám van. Akár padkával is kiegészíthető vagy párkánnyal, de azt előre egyeztetni kell mert, ha nincs raktáron bontott, akkor csak új gyártásával tudom... tovább

Gyöngytányéros cserépkályha

Gyöngytányéros mintázatú cserépkályha eladó 4 x 3 x7-es méretben Ajtó van hozzá, de természetesen másik is választható. Az építést bárhol vállalom.

tovább