Cserépkályha bontás

Miért kell a cserépkályhát bontani?

Sokféle okból kifolyólag keresnek meg cserépkályhabontással kapcsolatban (elavult kályha, jobb helykihasználás, újabb esztétikai elgondolások, használaton kívül került a kályha). Sok esetben ezek a kályhák értéktelenek, és még a bontási költséget sem fedezi a csempe értéke. Azokat a kályhákat azonban, amelyek még viszonylag jobb állapotban vannak, de értékük a bontási költséget nem haladja meg (20-50 ezer forint), a kályhacsempe anyagáért cserébe vállalom elbontani. Azért a cserépkályháért, ami ennél is értékesebb, természetesen megegyezés szerint fizetek. A bontásnál keletkező sittet elszállítom!

Felmérés és árajánlat cserépkályha bontás esetén

A bontandó kályha felméréséhez szükségem van a kályha több oldalról elkészített fotóira.

Minden munkám során ügyelek arra, hogy a munkaterületet tisztán tartsam és a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozzam a kedves megrendelőimnek. Íme néhány kép, arról milyen amikor lebontok egy cserépkályhát.

A cserépkályha bontás költségét (üzemanyag, parkolás, segédmunkás, sitt elszállítása, munkadíj) általában általában nem fedezi a csempe értéke, ha értékesebb, a különbözetet természetesen kifizetem. Amennyiben még a bontási költséget sem éri el a kályha értéke, akkor csak térítés ellenében tudom elbontani a kályhát. Mindenképpen szükségem van egy fényképre a kályháról az elérhetőségeknél megadott e-mail címre. Akár 1-2 napon belül is le tudom bontani a kályháját, hogy minél előbb túllegyen ezen a kellemetlen procedúrán.

Antik szecessziós cserépkályhákat felvásárolok. Minden esetben csak személyes megtekintés után tudok pontos árat felajánlani a kályháért, de ettől függetlenül fotót kérek a kályháról, ha lehet több oldaláról.

Sajnos a bontással járó port elkerülni nem lehet, de a lehető legtisztábban dolgozni igen, és én ehhez tartom is magam. A bútorok és a padló védelméről gondoskodom és a kályha lebontásának befejeztével rendet hagyva magam után hagyom ott a munkaterületet.

A lent látható pár képpel szeretném illusztrálni mire is lehet számítani egy kályha lebontásánál, ha egy fal bontását veszem alapul, akkor ez hozzávetőlegesen fele akkora kosszal jár. A képen látható létra helyén állt a kályha.

cserépkályha bontás nem jár sok kosszal cserépkályha bontás készHívjon bizalommal, vagy keressen e-mailben, amire 2 napon belül válaszolok. 

Bontott eladó cserépkályháimat itt találja! >>