Pizzakemence építés

Pizzakemence építése a kertben, vagy a lakásban

Családi, baráti összejövetelek népszerű kelléke egy jól megépített kerti konyha és benne egy hangulatos pizzakemence. Kerti konyhában pizzakemence, grillező, sparhelt, bográcsozó, vagy akár ezek kombinációja is megépíthető – az Ön igényei szerint. Egy pizzakemence bármely étterem vagy pizzéria számára is kedvező befektetés lehet, hiszen a kemencében készült ételek íze egyedülálló!

Pizzakemence építés árajánlat

Az árajánlat-készítés előtt elengedhetetlen a helyszíni felmérés, illetve egy vázlat készítése a megvalósítható elképzelésről. A kivitelezéshez minden anyagot beszerzek, de természetesen, ha van a háznál olyan minőségű anyag, ami beépíthető, azt az anyagköltségből levonom.

Pizzakemence fűtése

A pizzakemencénél – akár a cserépkályhánál is – a leghatékonyabb tüzelő a száraz keményfa, de érdemes elrakni e célra a lemetszett szőlővesszőt is, mert erős lánggal ég, és jó parázs lesz utána. A jó minőségű fa füstje utánozhatatlan ízt kölcsönöz az ételnek, ami – párosulva a baráti társaság légkörével igazi központjává teszi a kemencét vagy grillezőt a család életének.

A pizzakemence karbantartása

Minden kerti sütő a megépítését követően 3-4 évente karbantartást igényel. Természetesen az építés előtti megegyezés függvényében ezt is el tudom vállalni. Hívjon bizalommal vagy írjon e-mailt és elképzeléseit megvalósítjuk!


Referenciák