A modern házban a cserépkályha és az üvegajtó jól mutatnak egymás mellett

A lakberendezésben manapság már egyre nagyobb szerepe van az üvegajtóknak. Egyre több háztartás törekszik arra, hogy modern kialakítása legyen otthonának, ehhez pedig nem csak a bútorzatot szükséges jól összeválogatni, hanem a beltéri ajtóknak is mutatósnak kell lenniük. Választhatunk szimpla, egyszerű üvegajtót, üveg tolóajtót, de még térelválasztás céljából is vannak egyéb konstrukciók. Így a fénynek garantáltan nem fog útjába állni semmi és lényegesen világosabb lesz az adott helyiség.

A savmarásos technológia jóvoltából bármilyen minta kérhető az üveg felületére, akár még színes is, sőt speciális égetési eljárással képek is megjeleníthetőek rajta. Vannak még, akik azért tartanak az üvegajtótól, mert félnek, hogy balesetveszélyes, pedig egyáltalán nem az. A gyártók nagy figyelmet fordítanak arra, hogy maximálisan biztonságos legyen, az ajtó lapja minimum 8mm vastag edzett üveg, az egész szerkezet strapabíró és masszív.

Ha a beltéri üvegajtóval ellátott helyiséget még jobban fel szeretnénk dobni, akkor mindenképp érdemes elgondolkodni egy modern cserépkályhán, ami szintén exkluzív megjelenést biztosít, ezáltal sokkal elegánsabb lesz a környezet. Nem mellesleg a ropogó tűz hangja és látványa nyugtató hatású, tökéletes relaxációt biztosít.

A cserépkályha építés munkaideje sok mindentől függ, de átlagosan 1-4 nap között van. Előtte természetesen helyszíni felmérés történik és a szakemberrel minden részlet egyeztetésre kerül, a külalak, a szín, a csempe mintája, a cserépkályha pontos helye, díszítettsége és még sorolhatnánk.

Tehát az üvegajtó és a cserépkályha nem csak, hogy megférnek egymás mellett, hanem kifejezetten illenek is egymáshoz, így garantált, hogy meghitté, hangulatossá és trendivé varázsolják otthonunkat.

Posted in Uncategorized on Jan 25, 2018